Last news in Fakti

23 Април, 2020 18:21 1 499 2

Десподов каза за своето най-голямо разочарование с екипа на ЦСКА, имал е и оферта от Андерлехт

  • кирил десподов-
  • цска-
  • андерлехт-
  • футбол

В крайна сметка нападателят премина в италианския Каляри

Десподов каза за своето най-голямо разочарование с екипа на ЦСКА, имал е и оферта от Андерлехт - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национал Кирил Десподов сподели, че е имал възможност да премине в белгийския гранд Андерлехт, когато още е носел екипа на ЦСКА.

В крайна сметка нападателят премина в италианския Каляри. Той също така заяви, че не съжалява и не гледа назад. Десподов, който в момента играе под наем в Щурм Грац, си спомни и за своето най-голямо разочарование с „червения“ екип.

"На 70-годишнината стадионът беше пълен с фенове в червено, играхме с Лудогорец и бях страшно амбициран да вкарам гол. Уви, не се получи и завършихме 0:0", каза Десподов пред БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    3 5 Отговор
    Той по вероятно да е сънувъл,че има оферта.
  • 2 Кумчо Вълчо

    3 5 Отговор
    А бе какво ни занимавате с този тъпак .