Last news in Fakti

23 Април, 2020 20:02 2 391 0

Дарко Тасевски се размечта: Защо един ден да не бъда треньор на Левски?

  • дарко тасевски-
  • славия-
  • левски

Като дойдох си личеше, че във Филип Кръстев има много футбол, вижда играта, тренира, но имаше малък проблем, не правеше каквото му се каже, все едно той знае всичко

Дарко Тасевски се размечта: Защо един ден да не бъда треньор на Левски? - 1

Бившият футболист на Левски и настоящ такъв на Славия - Дарко Тасевски сподели желанията си да се занимава с треньорската професия след края на своята активна кариера. Ето какво още каза той пред колегите от "Дарик":

"Денят минава бързо с децата. През цялото време има какво да се прави, забравяш че изобщо си под карантина. Забавно е с тях. Не ми е скучно, постоянно нещо се случва. Но те все пак са деца, искат движение, да са навън. Няма как да им обясниш, че има вирус и какво всъщност е това. Справяме се по някакъв начин, намираме си занимания и денят минава бързо".

"Благодарен съм на хората във Славия. На 35 съм, не съм дал много на отбора, но хората са видели нещо положително в мен, бях изненадан. Държат се много добре и това е един стимул за мен да предавам опит на тези млади момчета. Въпреки че бях контузен, много се радвах на израстването на футболистите - играят все по-добре и по-добре".

"Като дойдох си личеше, че във Филип Кръстев има много футбол, вижда играта, тренира, но имаше малък проблем, не правеше каквото му се каже, все едно той знае всичко. Тръгна да лъже по трима-четирима на тренировка. Видя, че не става така при мъжете. Опитвал съм се да му обясня, че не се играе така футбол, като в махалата. Разбра как да се възползва от качествата си. Сега се вслушва в съветите ми и е радващо. Дано продължава да се развива. Не е само той. Имаме един Андреа Христов - страхотен, Карабельов, Йомов и т.н., все млади футболисти със страхотен потенциал".

"За съжаление, този коронавирус ме спря към треньорството. Бях записал курсове в Македония през април, но се случи това с коронавируса и ме спря, ще чакам в бъдеше шанс да изкарам тези курсове. Виждам сега, че имам желание да поиграя още. Ще изкарам курсовете и се надявам, че ще имам бъдеще във футбола. Защо един ден да не бъда треньор на Левски? Надявам се феновете да ме приемат добре. Това си е една мечта", завърши Тасевски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА