Last news in Fakti

26 Април, 2020 10:36 4 082 3

Чудесна новина! Самбия е вън от изкуствената кома

  • жуниор самбия-
  • кома-
  • монпелие

Вече диша самостоятелно, а не с апарат за вентилация, което е отлична новина", заяви мениджърът на футболиста

Чудесна новина! Самбия е вън от изкуствената кома - 1

Футболистът на Монпелие - Жуниор Самбия, е бил изваден от изкуствената кома, в която беше поставен заради заболяването си от коронавирус. Новината съобщи агентът на играча Фредерик Ла Гуера пред френските медии.

23-годишният полузащитник беше приет в болница във вторник, като е единственият футболист от Лига 1, който е болен от новия COVID-19. Състоянието му рязко се е влошило, което е наложило да му бъдат оказани интензивни грижи.

"Състоянието му е стабилно, но възстановяването му ще е продължително. Вече диша самостоятелно, а не с апарат за вентилация, което е отлична новина", заяви Ла Гуера.

Самбия е спазвал стриктно разпорежданията за изолация, но вероятно е бил заразен с вируса при пазаруване в магазин. Футболистът на Монпелие е имал диария в продължение на четири дни.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расист

    6 3 Отговор
    Не ми пука за тоя мамун, още повече ритнитопковец.
  • 2 доц Мангалов

    1 1 Отговор
    Казах ви, че при младите вируса минава по-леко. А желаещите да изградим заедно имунитет могат да заповядат но Борисовата градина при езерцето с лилиите, ще започнем с подводно обдишване!
  • 3 Тити

    2 0 Отговор
    Направо му повЕрвах,че е спазвал всички мерки на карантината,тоя че,рен мам,ун.