Last news in Fakti

26 Април, 2020 21:05 4 087 7

Джарел Милър скандализира: Щях да прибера Джошуа в ковчег

  • джарел милър-
  • антъни джошуа

''Голямото бебе'' все още съжалява, че двубоят му с Антъни Джошуа не се състоя

Джарел Милър скандализира: Щях да прибера Джошуа в ковчег - 1

Джарел Милър е убеден, че е щял да победи Антъни Джошуа в отменения им мач преди година. „Голямото бебе“ беше хванат с допинг и на негово място излезе Анди Руис-младши, пише boec.bg.

Никой не очакваше дебеличкият мексиканец да нанесе тежко поражение на британеца и да му отнеме световните титли.

„Щях да прибера Джошуа в ковчег“, заяви Милър пред Behind The Gloves. „Щях да го нараня толкова лошо, че повече нямаше да иска и да чуе за мен. Още му имам номера. Много хора не знаят, че Анди Руис искаше да прави спаринги с мен.“

„Много хора се питаха защо искам Руис в отбора си. Бил нисък, дебел и тромав, но след това видяхме какво стана. Той е друг тип боец. Пуска комбинации с бързите си ръце и е страхотен.“

„Ако Джошуа се беше бил с мен, щеше да е дори още по-наранен. Краката му не са по-добри от моите, ударите също. Аз съм бик“, допълни „Голямото бебе“.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    7 7 Отговор
    Като нищо и тоя щеше да пребие Джошуа.
  • 2 vacho

    4 2 Отговор
    az shtyah da biya ali ama toi zamina.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Банскалия

    6 0 Отговор
    Всички казват така и имат мнение докато не го ударят в лицето.
  • 5 Банскалия

    5 1 Отговор
    Засега,като бързина,стратегия,фигура ,сила -няма по-добър от Джошуа. И забележете-той е скромен,добре възпитан боец.Сравнете го с нашичкия. Продължавал той напред,тоя бил такъв ,оня онакъв все космоса виновен...Срамна работа!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.