Last news in Fakti

26 Април, 2020 18:05 1 901 6

Бивш капитан на ЦСКА: Няма да ми е приятно, ако ЦСКА 1948 влезе в елита

  • борис галчев-
  • цска

Очевидно Борис Галчев припознава за ЦСКА клуба, който е собственост на Гриша Ганчев

Бивш капитан на ЦСКА: Няма да ми е приятно, ако ЦСКА 1948 влезе в елита - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на ЦСКА и настоящ лидер на втородивизионния Септември (София) - Борис Галчев, призна, че не би му било приятно, ако основният претендент за влизане в efbet Лига ЦСКА 1948 се класира е елита на българския футбол.

Галчев говори пред в-к „Тема спорт”, като в интервюто си сподели и как прекарва времето си в изолация:

''Благодаря, добре съм. Както всички хора - у дома. При семейството в Добринище. Сега имам достатъчно време изцяло да му се посветя. Играя си с децата, помагам вкъщи. Гледам филми, стари мачове. Доколкото имам възможност - успявам. От клуба са ни дали програма, която спазвам. Хубаво е, че съм в такъв край - в Добринище, в който мога да използвам планината, за да тичам. Така че спокойно мога да кажа, че имам най-голямото богатство - планината. Защото доста хора нямат тази възможност. Тежко е за тези, които са в големите градове и са затворени в апартаментите си. Това трудно се понася. Тук имам малко повече свобода и спокойствие.''

Галчев също допълни, че все още не е наясно с бъдещето си в Септември.

''Нищо не се знае. Работата е неясна. Намалихме заплатите си много, но влизаме в положение на господин Чандъров. Толкова години той стои зад този проект и винаги е бил коректен към нас. При него всичко е било точно, но сега бизнесът му пострада. Той се занимава само с хотелиерство, а този бранш е сред най-засегнатите. Удари го на 100 процента. Дано нещата по-бързо да отминат и да няма много фалити, защото държавата в лицето на общините е спонсор на много клубове, а животът не е само футбол”, допълни той.

На въпроса „Като бивш футболист на ЦСКА как гледаш на факта, че в елита може да влезе ЦСКА 1948, Галчев отговори: „Няма да е приятно, но сами знаете публиката зад кой застава и къде играе ЦСКА. Така че това казва всичко”.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахааа

    15 9 Отговор
    СЕСЕКА тире СОФИЯ,...НЕ Е..ЦСКА, А...ЛИТЕКС С ЛИЦЕНЗА НА ЧАВДАР!!!!
    ФАКТ!!!😂
    НА 09.09.1916......ЦСКА.....УМРЕ!!!
  • 2 Жоро

    9 1 Отговор
    Най ми дреме за българския футбол и бандитските собственици перящи пари чрез спорта
  • 3 ЕГН

    6 6 Отговор
    За мен е без значение , ще подкрепям и двата клуба с името ЦСКА!!!

    Коментиран от #4

  • 4 ДИДАМИ

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "ЕГН":

    А преддставяш ли си мач ЦСКА1948-ЦСКА-София.
    Кой ще бере срам?
  • 5 Армеец

    7 1 Отговор
    Прав е Боби. Там е работата обаче, че Ганчев превърна ЦСКА в Литекс.
  • 6 Митко

    2 1 Отговор
    ЦСКА -1948 е истинското!