Last news in Fakti

26 Април, 2020 20:35 1 903 2

Хърн: Бях отписал Тайсън Фюри, казах му, че няма шанс да се завърне

  • еди хърн-
  • тайсън фюри

„Имах шанс да подпиша с него. Бях в Монако и беше на път да се случи“, призна промоутърът на Антъни Джошуа

Хърн: Бях отписал Тайсън Фюри, казах му, че няма шанс да се завърне - 1
Еди Хърн на преден план, снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на промоутърската къща „Мачрум“ – Еди Хърн, се върна назад във времето, когато е имал възможност да се договори с Тайсън Фюри. Това се е случило през 2017 година. По това време боксьорът преживяваше изключително тежък период и тежеше близо 170 килограма.

„Имах шанс да подпиша с него. Бях в Монако и беше на път да се случи“, призна Хърн.

Еди не е очаквал подобно влечатляващо завръщане, защото тогава „Краля на циганите“ беше в тежка депресия.

„Не исках да му давам битките, които той пожела по това време, защото или боксьорите не бяха толкова добри, или излизаше много скъпо. Навярно трябваше да му ги уредя, ако трябва да съм честен. Тогава го погледнах и му казах, че няма да успее да се завърне – беше огромен. Не предполагах колко много греша“, допълни промоутърът.

Фюри е държал всеки един „значим“ шампионски пояс в тежка категория и все още е непобеден при професионалистите.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕАЛИСТ

    2 2 Отговор
    Да така е Един, никой не очакваше завръщане на Фюри, след ксенофобските му изцепки и доказан допинг. Някой трябваше да спре Уайлдър , от когото Джошуа се страхуваше и решихте да му опростите греховете, но да спасите галеното момче Джошуа. На Острова му викат Cash Cow. На български е касичка за пари.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.