Last news in Fakti

27 Април, 2020 07:45 1 858 3

Лудогорец призова спешно всичките си чужденци

  • лудогорец-
  • футбол-
  • чужденци

Всички чужденци на Лудогорец ще изкарат задължителна карантина от 14 дни, след като се завърнат в България

Лудогорец призова спешно всичките си чужденци - 1
Снимка: БГНЕС


След появилите се информации, че мерките в борбата с коронавируса у нас ще бъдат разхлабени и в началото на май сигурно ще може да се тренира, Лудогорец призова спешно всичките си чужденци да се завърнат. Още снощи в Разград очакваха треньора Павел Върба, а в близките дни трябва да пристигнат и всички легионери, които бяха освободени и предпочетоха да заминат по родните си места. В Бразилия в момента са Марселиньо, Вандерсон и Рафаел Форстър, Жоржиньо е в Португалия, Талеб Тауата и Дан Битон заминаха за Израел, а Драгош Григоре се прибра в Румъния, където съпругата му го дари с второ дете.

Всички чужденци на Лудогорец ще изкарат задължителна карантина от 14 дни, след като се завърнат в България. Те обаче ще получат специални програми, по които да се готвят, за да не изостават от другите си съотборници Останалите чужденци на 8-кратните шампиони предпочетоха да останат в България и те ще могат да се включат веднага в груповите занимания, когато те бъдат разрешени.

Единствената въпросителна в лагера на Лудогорец е около Вандерсон, който си тръгна за Бразилия с целия си багаж. Неговият договор изтича на 30 юни и той най-вероятно няма да го поднови. Футболистът обаче е чакан задължително в България, най-малкото, за да се оформят документите по окончателната му раздяла с клуба. "Орлите" не планират раздялат с нито един друг футболист, а на тези с изтичащи договори ще бъдат предложени нови.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Нова

    3 1 Отговор
    Тъй тъй първите от помощта 60| 40 са получени, елате да ви дадат заплатите при това ако може по бързо.
  • 3 старо куче

    2 0 Отговор
    Първенство скоро не може да има, най-вероятно чак от 5-10 юни и то, ако не се вдигне броя на заразените. Не може в България да се играе футбол, ако в съседните държави няма. И то, ако започне, естествено ще бъде без публика, което го прави абсолютно скучно.