Last news in Fakti

28 Април, 2020 10:57 1 301 1

Американски медиен магнат е приготвил 350 милиона лири за Нюкасъл

  • нюкасъл юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига-
  • хенри морис

Собственикът на Нюкасъл Майк Ашли в момента води преговори за продажбата на клуба на Саудитски инвестиционен фонд, като ако сделката пропадне, Морис е готов да се включи

Американски медиен магнат е приготвил 350 милиона лири за Нюкасъл - 1
Снимка: БГНЕС

Американски медиен магнат е готов с оферта за закупуването на английския елитен футболен клуб Нюкасъл Юнайтед, съобщава "Дейли Мирър". Мултилимионерът Хенри Морис планира да предложи 350 милиона лири за акциите на отбора от Висшата лига.

Собственикът на Нюкасъл Майк Ашли в момента води преговори за продажбата на клуба на Саудитски инвестиционен фонд, като ако сделката пропадне, Морис е готов да се включи.

Американецът е изпълнителен директор на компанията ClearTV, която владее мрежа от телевизионни платформи, която обслужва летища и медицински учреждения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мангалчестър Юнайтед

    1 0 Отговор
    Свраката лебед няма как да стане