Last news in Fakti

28 Април, 2020 11:33 985 0

Найджъл Робърта каза за любимия си мач с Левски, футболния си идол и за кой клуб мечтае

  • найджъл робърта-
  • левски-
  • футбол-
  • коронавирус

22-годишният нидерландец дари своя тениска с автограф за кампанията "Един за всички, всички за Левски"

Найджъл Робърта каза за любимия си мач с Левски, футболния си идол и за кой клуб мечтае - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Левски Найджъл Робърта е поредният футболист, който се включи в поредицата „У дома с…“.

Нидерландецът разведе феновете из своя дом чрез видео, публикувано в профила на Левски във Фейсбук, а след това отговори на няколко въпроса от сините привърженици.

На питане как се е запалил по футбола и какви са първите му спомени от терена, той разкри, че е започнал да играе с приятели зад къщата си и е било много весело.

А кой е любимият му отбор? Робърта споделя, че това е Реал Мадрид, за когото все още стиска палци и, в който мечтае да играе един ден. В допълнение към това посочва, че Кристиано Роналдо е неговият футболен кумир заради начина си на трениране.

Като любим мач с екипа на Левски, стрелецът посочва ½-финалът за Купата на България срещу Лудогорец.

Накрая 22-годишният нидерландец дари своя тениска с автограф за кампанията "Един за всички, всички за Левски" и предизвика на свой ред Фелипе Нашименто, а в заключение пожела на всички да бъдат здрави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА