Last news in Fakti

1 Май, 2020 17:42 1 210 1

Сетиен: Барселона и Меси винаги ще са заедно - така стоят нещата

  • барселона-
  • кике сетиен-
  • лионел меси

Лео е в отбора от 20 години и никой не може да говори за раздори в отношенията между страните

Сетиен: Барселона и Меси винаги ще са заедно - така стоят нещата - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Барселона Кике Сетиен отрече информациите, че е възможно напускане на Лионел Меси със свободен трансфер на по-късен етап през 2020-а година. Поради клауза в договора на играча с клуба, се твърди, че Меси има опция да направи трансфер в нов отбор след края на сезона, като интерес към него, и то явен, има от италианския Интер Милано.

Клубната легенда не е говорил по темата досега, а Сетиен отрече за разговори, че шесткратният носител на Златната топка ще напусне "Камп Ноу". Говорейки за италианските медии, Сетиен каза: "Да напусне Барса със свободен трансфер? Не, това няма да се случи. Барселона и Меси винаги ще са заедно - така стоят нещата. Лео е в отбора от 20 години и никой не може да говори за раздори в отношенията между страните", каза Сетиен пред Gazzetta dello Sport.

Меси е в каталунския гранд от 2001-а година, като има 627 гола в 718 двубоя за първия отбор на "лос кулес".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    1 0 Отговор
    Абе той вече се напаси в барса ,но не е решителен и не смее да си разнообрази още живота и на друго място.Страхлив е,че там може и да не му се.получат нещата,както в Аржентина..