Last news in Fakti

3 Май, 2020 14:40 5 810 8

Марко Матераци: Зидан ми даваше фланелката си, но аз предпочитах сестра му

  • марко матераци-
  • зинедин зидан-
  • футбол

Имах късмет, че не очаквах този епизод, защото ако бях подготвен, и двамата щяхме да приключим в съблекалните

Марко Матераци: Зидан ми даваше фланелката си, но аз предпочитах сестра му - 1

Бившият защитник Марко Матераци за пореден път си припомни прословутия удар с глава срещу него от страна на Зинедин Зидан от финала на Мондиал 2006 между Италия и Франция. Зизу получи червен картон за своето действие, а минути след това бранителят държеше световната титла в ръцете си след драма с дузпи.

"Ударът с глава на Зидан? Не го очаквах в този момент. Имах късмет, че не очаквах този епизод, защото ако бях подготвен, и двамата щяхме да приключим в съблекалните. Имахме контакт в наказателното поле. Той вкара гола за Франция през първото полувреме и селекционерът Марчело Липи ме помоли да го пазя. След първия ни сблъсък му се извиних, а той реагира лошо. При третия такъв му сбърчих вежди, а той ми каза: "Ще ти дам фланелката си по-късно". Аз пък му отговорих, че предпочитам сестра му пред неговата фланелка", разказа Матераци по време на видео разговор в Инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Порно

    11 2 Отговор
    Тоя явно не си е имал работа с арабка....
  • 2 Матераци

    9 4 Отговор
    Е сиганин италиански сиганин
  • 3 ФК Леффка драгойчеваЛаффчис 1992

    4 11 Отговор
    Марко Матераци е велик ! А арабелата не издържа на напрежението!
  • 4 Гост

    11 4 Отговор
    Италианците могат да правят само кафе машини!И понеже са пълни жени и не могат да играят,използват приоми всякакви (игра на нерви),което не е футбол!Който и отбор да вземете са по-големи мъже от тия ревльовци!
  • 5 Дядото

    3 0 Отговор
    И в двата финала които са играли ....италианците счупиха гредите, бяха в пъти -по технични...по бързи...по изобретателни ...по сърцати...!!! Но спечелиха само когато...приложиха и хитрост!!!
  • 6 Бат Мута

    2 0 Отговор
    СПОМНЯМ СИ ГО ТОЗИ МАЧ. ЗИЗУ БЕШЕ ПРЕДИЗВИКАН ОТ ЕДИН ИГРАЧ ПО- НИСКА КАТЕГОРИЯ.ЗНАЕТЕ КОЙ Е ЗИЗУ,КОЙ БЕШЕ МАТЕРАЦИ?
  • 7 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Италианците са хубав южняшки народ....с една дума нашенци. Силно емоционални и от север до Рим - бива. На юг си е сиромашия. Като близки роднини с тях / нали Мария-Луиза е наш човек/ много важни национални обекти в младата българска държава е извършена от италиански гестарбайтери. По спомени на много /вече/ възрастни хора, когато са преминавали италианските войски през България да бият Сталин през ВСВ в строя, на всеки две пушки е стърчал грифът на една китара !? И само са чакали да спрат за почивка - хващали китарите и почвали да пеят - преди да си развържат обувките, преди да се нахранят ! " Не може ли да пее ....не е италианец ! " А във футбола си бяха добри. Не се става току-така няколко пъти световен шампион. Сега тая игра доста се изроди със "покупката на крепостни", дори от един континент на друг. И запалянковци вече няма - човек да го е страх и гнус да отиде на футболен мач ...поне в България !? А Зидан е умен мъж и някой неща не иска да си ги спомня - както и голът на Е.Костадинов
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.