Last news in Fakti

6 Май, 2020 13:13 1 153 3

Кешерю остава в Лудогорец - преподписа за 2 години

  • лудогорец-
  • кешерю-
  • договор-
  • кариера-
  • преподписване

"Има голяма вероятност да завърша кариерата си на футболист в клуба", заяви румънският голмайстор

Кешерю остава в Лудогорец - преподписа за 2 години - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешерю подписа нов двегодишен договор с Лудогорец. Във вторник румънският национал и ръководството на българския шампион успешно финализираха преговорите и Кешерю парафира новия контракт.

"Много съм щастлив, че ще продължа кариерата си в Лудогорец", заяви Клаудиу Кешерю. "Вече пет години съм в клуба и го чувствам като роден. Вярвам, че със съотборниците ми имаме още какво да дадем на Лудогорец. Нямаме търпение да се поднови първенството и да се преборим за деветата титла. Има голяма вероятност да завърша кариерата си на футболист в клуба", допълни нападателят.

Клаудиу Кешерю дойде в Лудогорец през лятото на 2015 година от катарския Ал Гарафа. Преди това нападателят е носил екипите на румънския Стяуа и френските Либурн, Тур, Анже, Бастия и Нант.

За близо пет години в Лудогорец Кешерю отбеляза 120 гола в над 200 мача в българския шампионат и европейските клубни турнири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кашеров от Берое сьщо

    0 0 Отговор
    Вкара стотици голове и направи Берое Шампион.Сигурно са далечни братчеди тез кашеровци то и без това няколко хиляди години румьмия е била бьлгарскА..
  • 2 Мим

    1 0 Отговор
    Ами как няма да остане,тези пари освен домуса ,никой друг луд няма да му ги даде вече..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.