Last news in Fakti

8 Май, 2020 15:16 2 319 9

Тити: За 26 години в българския спорт за първи път ще ми се наложи да млъкна

  • тити папазов-
  • левски-
  • футбол

Колкото добре свети слънцето, толкова добре ще бъде Левски

Тити: За 26 години в българския спорт за първи път ще ми се наложи да млъкна - 1
Снимка: БГНЕС

Баскетболният треньор Константин Папазов коментира случващото се на "Герена" типично в свой стил. Специалистът не разкри подробности за събитията в "синия" лагер, но изрази надежди, че Левски ще се справи с кризата.

"За 26 години в българския спорт за първи път ще ми се наложи да млъкна, защото трябва да имаме търпение и да се случват нещата както трябва. Имам уважение към хората, с които бяхме заедно. Приехме една позиция и тя трябва да се спазва. Това не е неуважение към вас, имам поет ангажимент към голяма медия да бъда гост в неделя и понеже моралът ми изисква да говоря само там", заяви Папазов пред медиите.

"Колкото добре свети слънцето, толкова добре ще бъде Левски. На 24 май 1914 година няколко младежи са създали едно бъдещо чудо на България. Левски винаги ще го има, за съжаление няма да мога да участвам в организирането на 200-годишнината, но съм си обещал да направим фантастична 111-годишнина, така че гответе се да го отразявате."
"Мен никой не може да ме спре, запомнете го! Ситуацията изисква да бъда коректен към хората, с които изнесохме тежестта на случващото се. Най-важното е, че бих направил всякакви компромиси със себе си в името на това Левски да е добре", завърши Тити.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос

    12 0 Отговор
    Тити, кой ти е любимия десерт? Тити: Реване :)
  • 2 Будалата

    6 0 Отговор
    И ся ко? Да не вземеш да ми ревеш кат магаре, че и нищо не ти се разбира. Където е текло пак ще тече.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Нова

    6 1 Отговор
    Слава богу! Ако пък съвсем зсмъълчиш още по добре.
  • 5 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    ТИТИ ТИТИ ТИТИ ПА , МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ -КАКВО И КАКЪВ БЕ СПОРТА В СОЦИАЛИЗМА / ДИКТАТОРСКИ/ - И КАКВО НАПРАВИХА С БГ СПОРТА -" ДИМОКРАТЪРИТЕ ПРОАМЕРИКАНСКИ" !!!!!!!!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ФК Леффка драгойчеваЛаффчис 1992

    6 0 Отговор
    Само да не ревнеш,че Подуене ще потъне под вода !!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Тоз пък

    1 0 Отговор
    паляк! "Мен никой не може да ме спре, запомнете го!" - не ти е хвърлил око Кристиан Николов - не те е "спрял"!