Last news in Fakti

12 Май, 2020 19:24 2 145 3

Порточанов: Благодаря за доверието, но има още време

  • христо порточанов-
  • бфс-
  • септември софия-
  • футбол

Конгресът на БФС, който е наложителен заради оставката на Борислав Михайлов, бе отложен за неопределен период от време заради пандемията от коронавирус

Порточанов: Благодаря за доверието, но има още време - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Порточанов бе издигнат от Септември (Симитли) за нов президент на БФС на следващия конгрес на централата.

"Благодаря за доверието на ФК Септември Симитли! Има още време", каза за БТА Порточанов и предпочете да завърши темата и без да се ангажира с нищо повече.

Конгресът на БФС, който е наложителен заради оставката на Борислав Михайлов, бе отложен за неопределен период от време заради пандемията от коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мухарем

    3 4 Отговор
    Тоя ли ще ,, ръководи" пак запасан с пищоф и раздаващ правосъдие в садийската стая? Защо Нефтохимик се изпари от футболния живот- щото мутренския модел води до трапа или до Съда и НАП.
  • 2 Мимч

    3 3 Отговор
    Аха този бил кандидат,голям смях,ако искаме да станем за посметище на Европа изберете го,та той разтури футбола в Бургас ,сега ще може да го доразтури и в България.Между другото си спомням ,че много мразеше и обиждаше Иван Вуцов ,щото не му вървеше по гайдата,така че мислете.Който не е съгласен с кривите му цинизми ще бъде потъпкан.Така,че да не му позволяваме това да се случи...




    позволявайте да се случи това..
  • 3 Русенец

    1 1 Отговор
    Със стари коври, нов футболен съюз не става ! ПорКочанов е в архива и няма нужда да му тупапе праха. Човека просто не става !