13 Май, 2020 10:24 2 747 9

Фен поиска акциите на Левски от Сашо Диков

  • сашо диков-
  • левски-
  • футбол-
  • бойко борисов-
  • васил божков

Разговорът завърши с думите на фена, който заяви на Диков, че изпълнява волята на не добри хора

Фен поиска акциите на Левски от Сашо Диков - 1
Снимка: БГНЕС

Фен на Левски си появи пред МС и поиска акциите на Левски от нагърбилия се с предаването им от настоящия собственик на клуб към Бойко Борисов - Сашо Диков. Както вече стана ясно, премиерът отказа да ги приеме, чрез спортния министър Красен Кралев.

"Г-н Диков, дайте ми акциите на Левски, аз съм фен на клуба", обърна се към спортния журналист привърженик на "сините".

Диков му отговори - "Изпълнявам волята на собственика на акциите".

Разговорът завърши с думите на фена, който заяви на Диков, че изпълнява волята на не добри хора.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дивака

    26 1 Отговор
    Има ли нещо по реда си в тази суджук държава
  • 2 Песента на черепа

    8 1 Отговор
    Няма не искам, няма недей
    щом те желая ставам злодей.
    Без не мога и без лъжа
    твойто не - за мене е да.
  • 3 Страничен

    22 0 Отговор
    ЦИРК! ЦИРК!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Трудовакъ

    17 0 Отговор
    Акциите вече са прехвърлени чрез джиро и само новия собственик - лицето Бойко Методиев Борисов може да се разпорежда с тях - справка - Търговския закон. Там ясно е описано как се прехвърлят акции от АД. Така че никакви "фенове" и други лица не могат да искат акциите. Такива лица да прочетат що е джирант и джиратар, техните права и задължения и други неща, преди да се изказват. Въпросните акции могат да им бъдат прехвърлени чрез джиро единствено от Бойко Методиев Борисов. Който не вярва, да пита професор Герджиков, виден специалист по търговско право и бивш министър-председател.
  • 6 Мим

    8 1 Отговор
    Абе какво става,това наистина е цирк,един ги иска,на друг ги дават,той пък ги неще и така не българска,а циганска работа..
  • 7 Корона глад

    9 0 Отговор
    Няма такъв цирк.Няма такава държава.Няма толкова *** народ
  • 8 Така е като имаме за премиер....

    11 2 Отговор
    един одухотворен, честен и обичан от българите премиер! Загрижен за всеки един от нас, спаси ни от Короната, спаси Левски от Божков, спасява ни от Нинова и Радев, от всички които не го харесват. Спасявай ни Спасителю, спаси ни от теб най-вече!!! Нямаш и представа колко ще сме ти благодарни ако ни спасиш от самият теб!!!
  • 9 Насакото Яката

    5 0 Отговор
    И как разбрахте, че тоя с маската е фан на Левски. И как точно Диков да му ги даде. И като му ги даде, дали, на тоя пуяк, на мен или на Тити, какво променя нещата това. В момента собственик на Левски, по документи е Бойко Методиев Борисов. Акциите са джиросани на него. Само той от момента на записа или негов пълномощник могат да се разпореждат с тези ценни книги. Ако тоя с маската ги вземе, какво и да ги скъса и да ги изгори, в централния депозитар, собствеността не се обезсилва. Дайте ми акциите, дайте ми акциите. Не бил добронамерен Диков. Ами ти бе .йо, като си добронамерен и ги вземеш, какво ще си бършеш с тях. И няма ли да те е срам, че на тях е името на премиера на България. Една минута слава за местния идиот. Нещата станаха сложни. Тоя път трябват оставки както на Горанов, тулупа Кралев, така и на Барни Ръбълчето. Защото Бойко си отгледа министерски съвет пълен с калинки.