14 Май, 2020 11:57 1 787 0

Баскетболист става кечист

  • бостън селтикс-
  • енес кантер-
  • кеч-
  • wwe

Със сигурност ще стана кечист от WWE, каза Енес Кантер

Баскетболист става кечист - 1
Снимка: Twitter

Центърът на Бостън Селтикс Енес Кантер вече е измислил с какво ще се занимава, когато активната му баскетболна кариера приключи. 27-годишният баскетболист е голям фен на Световната федерация по кеч и с голямо желание би се присъединил към нея.

"Със сигурност ще стана кечист от WWE. Всъщност, вече имам оферта от федерацията, но първо искам да приключа баскетболната си кариера. След като го направя, определено ще преследвам кариера в кеча", заяви Кантер пред Шамс Чарания.

Кантер, който често присъства на шоутата от WWE, вече може да се похвали и със завоюването на титла от федерацията в кариерата си. Той спечели 24/7 колана от R-Truth през септември, но го изгуби няколко секунди по-късно. Кантер игра за Юта, Оклахома, Ню Йорк и Портланд до момента в НБА, а като част от Бостън през този сезон записва средно по 8.2 точки и 7.7 борби за 17.5 минути на паркета.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА