Last news in Fakti

15 Май, 2020 17:30 1 250 6

Вицепрезидентът на БФС: С такава фенска маса Левски ще събере парите и няма да фалира

  • футбол-
  • левски-
  • бфс-
  • атанас фурнаджиев

Днешната ситуация няма аналог, притеснително е за всички клубове

Вицепрезидентът на БФС: С такава фенска маса Левски ще събере парите и няма да фалира - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев изрази увереност, че със своята фенска маса столичният Левски няма как да фалира. Той все пак призна, че следи с притеснение случващото се. Като цяло той е на мнение, че "днешната ситуация няма аналог".

"Днешната ситуация няма аналог. Като се върнете през 2008 година, включително 1997, толкова тежко положение не е имало. То е притеснително за всички клубове, не само за Левски. Има достатъчно клубове, които са с финансови проблеми.

Това са неща, с които ние трябва да минем през тях и да се справим с тази криза по най-добрия начин. Това зависи от ръководството на клуба. Левски с такава фенска маса, мисля, че тези средства ще ги съберат и според мен няма да фалира отборът. Разбира се, че се притесняваме като цяло от обстановката", заяви загриженият футболен ръководител.

Фурнаджиев уточни, че конгрес за избор на ново ръководство на БФС ще бъде организиран в първия възможен момент, когато пандемията го позволи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    6 1 Отговор
    Много ви бива да набутвате обикновените хора. Вървят приказки, че управляващите крадат от държавата милиарди. И аз лично съм склонен да им вярвам. Но иначе държавата е бедна. И няма пари. Няма пари за болните деца, за това добрите хора да дарят СМС за Българската Коледа. Няма пари за борбата с Ковид 19, затова хората да дарят СМС за българските медици. Няма пари за спорта. И Кирил Домусчиев сигурно също няма. Но има идеи. Как отново да бръкне в джоба на обикновените хора, с благовидни намерения. Човека ви даде акъла, а сега, верни фенове на Левски, изтръскайте си малко джобовете, ако обичате. Както казваше една бивша колежка "Аз съм като брашнен чувал. Колкото и да го тръскаш, все нещо ще пусне". И управляващите у нас подхождат към стадото на същия принцип.
  • 2 Оптимист

    5 1 Отговор
    На бас от 1000 лв, че ,,, ФК, Левски 1914,,,, ще фалира.
  • 3 Ръмпези

    2 0 Отговор
    ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА РАБОТИ ЗА ЛЕВСКИ...АМИ ЗА БАРСЕЛОНА КОГА...
  • 4 Чичо Гошо

    4 0 Отговор
    Да фалира
  • 5 Активист на БКП

    2 0 Отговор
    Пандемия няма! Има обстановка...
  • 6 Мим

    2 0 Отговор
    Абе тази сума нищо не е само за няколко бизнесмена и ще ги платят,а имено 20 човека все едно са купили по 1 апартамент в София на цена по 100 000 евра= на 2 милиона.Проста работа,нека тия желаещи спонсори ги дарят,бълха ги охапала..