Last news in Fakti

16 Май, 2020 12:58 1 569 6

Кой да стане национален селекционер на мъжкия ни волейболен състав?

  • волейбол-
  • мъже-
  • национален селекционер

Във волейболните среди има разнобой

Кой да стане национален селекционер на мъжкия ни волейболен състав? - 1
Снимка: БГНЕС

Във волейбола ни има разнобой за това кой трябва да е треньор на националите ни, научи в-к "Меридиан мач". Отговорните фактори били разделени между досегашния селекционер, чийто договор изтече - италианецът Силвано Пранди и Николай Желязков, който е шампион с Нефтохимик за последните 2 сезона. Освен тях обаче треньорската комисия, оглавявана от Людмил Найденов, разглежда още имена. Именно мениджърът на Марек е за налагане на родните специалисти. Показателно за това е неговото скорошно изказване: "Искам българският треньор да се отличава и да е за пример."

В треньорската комисия са още Георги Петров, който според мнозина също заслужава да е национален селекционер, Владимир Котев, Георги Божилов и Евелина Арсова.

"Със сигурност ще обявим националния треньор и то не само на мъжете, но и за други възрасти, на заседанието на Управителния съвет, което ще проведем до края на месеца. Аз имам фаворит, но не е редно да го обявявам. Както и не мога да кажа кои имена разглежда треньорската комисия. Оттам ще ни отправят предложения. Имаме да решаваме и други важни неща. Скоро ще обявя дневния ред", каза президентът на волейболната федерация Любомир Ганев.

Освен треньорския пост в мъжкия ни представителен тим, друг казус е кой ще бъде координатор на националните отбори. За новия пост конкуренти са президентът на Левски Владимир Николов и мениджърът на женския тим на Марица Борис Халачев. Ганев пък бе категоричен, че и следващият УС ще бъде с видео връзка. "Още няма да се събираме, не искам да поемаме рискове", отсече Ганев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jo hustan

    3 2 Отговор
    Мартин Стоев трябва да е треньор!!!
  • 2 До 1

    0 1 Отговор
    Да. Той трябва да е. Но не лиже задници. Тъй, че няма шанс.
  • 3 Именно

    2 0 Отговор
    Мутафчийски!
  • 4 Аха

    0 0 Отговор
    Хубава снимка сте сложили - 3-ма волейболисти, от които 2-ма не са вече в националния ни отбор
  • 5 Йахо

    1 0 Отговор
    Явно не познавате Стоев щом говорите така.
    За съжаление е пропаднала личност с ниски страсти . Известен интригант с неповторима пошлост в държанието си. Няма данни за волейболист и никога не е бил нищо особено в мъжкия волейбол. При юношите успя да отиграе положение , защото баща му го беше взел в мъжката б група ибеше научил яколко трика.
  • 6 Лист

    3 0 Отговор
    Стойчев, Петров,, Пламен Гибона това са достойните и реални кандидати.