Last news in Fakti

4 Април, 2020 18:57 1 293 2

Пранди: С Ганев обсъдихме да продължим да работим заедно

  • пранди-
  • ганев-
  • обсъждане-
  • преговори-
  • договор-
  • национален отбор-
  • волейбол-
  • треньор

"Настъпиха много промени, които трябва да се разрешат, преди да се стигне до нещо официално", заяви италианският специалист

Пранди: С Ганев обсъдихме да продължим да работим заедно - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът Силвано Пранди има голяма вероятност да продължи да бъде начело на мъжкия национален отбор по волейбол на България. Това каза той в специално интервю пред кореспондента на БНТ Елена Шаханова. Италианският специалист призна, че е постигнал договорка с президента на родната федерацията Любо Ганев.

„Да, има възможност да поема мъжкия национален отбор на България, въпреки, че засега нещата са само на приказки. С Любо Ганев обсъдихме да продължим да работим заедно. Официално не е оформено още нищо, защото той бе избран за президент на федерацията съвсем наскоро. Същевременно настъпиха промени в международния календар, бяха преместени Олимпийските игри. Все фактори, които изискват да се изчака, преди да се стигне до нещо официално. Трябва да видим как ще се развият здравословно нещата занапред в световен план“, заяви Силвано Пранди.

В момента 72-годишният специалист се намира в дома си във френския град Шомон, където е треньор на местния тим.

„Живея така, както всички в тази ситуация, затворен в къщи. Старая се да върша полезни неща, които ми помагат да прекарвам времето – играя гимнастика, образовам се в интернет и търся начин да помагам на моя клуб преди всичко, защото е време за изграждане на отбора за новия сезон.""Имаме договорка с нов български волейболист. Един млад посрещач – нападател. Той трябва да се присъедини към тима, но това също още не е официално.“, каза още Пранди.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Генчо

    0 2 Отговор
    Народа и Герб ще работим рамо до рамо 🇧🇬🇧🇬🥰🥰

    Коментиран от #2

  • 2 Народа

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Генчо":

    Герб така "работи" рамо до рамо с народа, че половината народ се евакуира а другата мизерува.