Last news in Fakti

17 Май, 2020 16:20 1 188 0

Играчите от НБА трудно издържат без баскетбол

  • нба-
  • доиграване-
  • крис пол

Оптимизмът, че сезонът в НБА в ще бъде подновен и доигран - преобладава

Играчите от НБА трудно издържат без баскетбол - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на Асоциацията на играчите в НБА Крис Пол е категоричен, че баскетболистите искат да са отново на паркета, предава БГНЕС.

Лигата е преустановена от два месеца насам, а гардът на Оклахома Сити Тъндър сподели в предаването The Jump по ESPN, че колегите му нямат търпение да се завърнат в игра. „Много трудни разговори и много трудни решения бяха взети. Но с тима около нас, мисля, че в крайна сметка ще подновим сезона. Очевидно е, това е желанието на всички играчи. Искаме, разбира се, това да се случи, когато е най-безопасно. Но най-важното е, че ни липсва баскетболът“, започна той.

Има и дискусии относно това как трябва да се проведат плейофите, ако редовният сезон не може да бъде завършен. „Мисля, че е комбинация от много неща. Но в края на деня, никой не очакваше това. Така че какво е нормално сега? На този етап не може да направим нищо, освен да седим и да чакаме, така че вирусът да е под контрол“.

Пол и комисионерът на НБА Адам Силвър водиха конферентен разговор с играчите преди седмица, за да обсъдят намирането на отговори на важни здравни въпроси. Повечето от тях не могат да бъдат адресирани със 100%-ва сигурност. „Нямам отговорите. Не и всички от тях. Но знам, че хората работят непрестанно, опитвайки се да намерят решения“, завърши Пол.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА