18 Май, 2020 09:19 9 548 7

Скандално разкритие след аутопсията на Коби Брайънт

  • коби брайънт-
  • баскетбол-
  • катастрофа-
  • аутопсия

Риталинът се дава за хиперактивност и липса на концентрация при децата, но може да има действие подобно на кокаина при възрастните и да доведе до зависимост

Скандално разкритие след аутопсията на Коби Брайънт - 1
Снимка: БГНЕС

Баскетболната звезда Коби Брайънт е бил под въздействието на лекарството Риталин в момента на полета с хеликоптер в края на януари, отнел живота му, този на дъщеря му Джиана и на още няколко души.

Това гласят заключенията от направената му аутопсия, като се подчертава, че препаратът е забранен за употреба от Световната антидопингова агенция.

Риталинът се дава за хиперактивност и липса на концентрация при децата, но може да има действие подобно на кокаина при възрастните и да доведе до зависимост.

Преди дни адвокатът на пилота, управлявал катастрофиралия хеликоптер обясни, че вината за инцидента е колективна и всеки от пътуващи ясно е осъзнавал рисковете от полета при лошо време.

Сега трябва да се установи дали употребата на Риталин може да доведе до изкривяване на преценката на човек и дали ако не беше взел препарата Брайънт, нямаше да вземе друго решение преди полета.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баскетболист

    21 2 Отговор
    Веднага световната антидопингова асоциация да направи пълен допингов контрол на всички в Ен Би Ей. Тази издържливост и агресия не стават само с тренировки.

    Коментиран от #3

  • 2 Забелязъл.

    8 4 Отговор
    Защо ли още като прочетох заглавието ми стана ясно за какво става на въпрос в публикацията ????
  • 3 Знаещ

    17 4 Отговор

    До коментар #1 от "Баскетболист":

    Недей така! С изключение на руснаците всички останали спортисти са я астматици, я язваджии и какви ли още не щеш. Но лекуват се хората и се борят със болестите се. Хвала им!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кокорчо🙄

    5 2 Отговор
    Взел го е заради корона вируса, две мнения не може да има
  • 6 Калоян

    10 2 Отговор
    Добре,че се е качил на хеликоптера,защото ако беше се качил на ферарито,щеше и някой друг невинен да завлече.Тези са плодове на неолибералната рекламна индустрия.Когато на всеки от нас му мине мисълта,че този е велик,задайте си въпроса с какво ме превъзхожда,освен,че може да уцели коша,или вратата или...И да не забравяме,че милиони гладуват.
  • 7 Mk Ultra

    1 0 Отговор
    Поредната жертва на славата. Убиха го и седмица по-късно коронавируса започна да става заплаха. Той също имаше татуировка на корона с три пеперуди над нея. П. П. До първия коментар - той се отказа през 2016. Напълно е невъзможно толкова време организма му да съдържа въпросното вещество. Специално Коби започна да зоби през 2012 някъде и не след дълго се контузи.