Last news in Fakti

19 Май, 2020 17:03 1 527 2

Халфът на Етър с COVID-19 приема нещата с усмивка

  • етър-
  • футбол-
  • коронавирус-
  • красимир станоев

Добре съм, изолиран съм вкъщи, но нямам абсолютно никакви симптоми

Халфът на Етър Красимир Станоев, който е под принудителна 28-дневна карантина у дома заради положителната проба за COVID-19, се чувства добре.

Футболистът тренира при домашни условия и няма търпение да се завърне на терена.

„Добре съм, изолиран съм вкъщи, но нямам абсолютно никакви симптоми. Както вече казах, приемам нещата с усмивка. Тренирам по два пъти на ден у дома, вече нямам търпение да започна подготовка на открито”, коментира Краси Станоев изтеклата първа седмица от карантината.

9 юни е датата, на която трябва да приключи принудителният престой на футболиста, който силно се надява да успее да се включи в мачовете от плейофната фаза на първенството на efbet Лига.

Халфът на Етър с COVID-19 приема нещата с усмивка


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 3 Отговор
    Що за дивотия?! Човекът е без синтмпоми, дори тренира в къщи, а се води не "болен", а направо "прокажен", че е поставен един месец под карантина... може ли здрав човек да "зарази" някой с вирус? Въпрос към "специалистите" от НОЩ, които естествено няма да отговорят на този въпрос!А и не знаят отговора!
  • 2 Варненка

    0 0 Отговор
    Трябва да се карантинират безсимптомни те задължително, защото е доказано, че те заразяват най-много хора. Защото човек инстинктивно се пази от кашлящи, кихащи и т. н. Сега в Ухан(Китай), градът който пострада най-много се тества цялото население от 12 милиона души и то за много кратко време. Много добра организация има и тестването може би вече е приключило. Откриват се хиляди безсимптомни носители, които се карантинират, за да не се повтори наново всичко. Дори ако коронавирусът е мутирал и вече е по-малко заразен има съществен риск. По-добре да се изолират здрави вирусоносители за месец, отколкото да се затворят наново всички предприятия, транспорт, магазини и т. н. Тук поне се карантинират в домовете си, а не в изолатори както беше в Словакия(ако не се лъжа). Далеч не с ВИП условия. И по стадиони и зали както беше в Китай. Нашите мерки далеч не бяха толкова строги.Но тук няма как да бъде изследвано цялото население. Ужасно скъпо е, а и трябва да стане за много кратко време, което няма как да се случи. Нямаме ресурсите на Китай. Защото днес може да не си носител, а след 5-6 дни да си и да почнеш да сееш зараза без да знаеш. В Бразилия за вчера умрелите са над 1000 души. При сходни на нашите температури.Естествено при доста по-голямо население. Но при лоша защита на лекари(недостатъчно предпазни средства) Не изчезва коронавирусът, затова нека всеки да е отговорен. На никой не му се стои в изолация особено при хубаво време, но все пак е разумно да си огран