Last news in Fakti

19 Май, 2020 19:54 1 337 3

Барселона се е провалил в опита си да привлече Хари Кейн

  • хари кейн-
  • футбол-
  • барселона

Президентът на Тотнъм Даниел Леви е отказал възможността да продължат разговорите и Кейн да поеме към „Камп Ноу”

Барселона се е провалил в опита си да привлече Хари Кейн - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Барселона се е провалил в опита си да привлече нападателя на Тотнъм Хотспър Хари Кейн през 2019-а година. Въпреки че има дълготраен контракт с клуба от Лондон, Хари Кейн е спряган от много време за трансфер в друг отбор.

По всяка вероятност обаче глобалната пандемия от коронавирус ще спре мераците на много от европейските грандове да го вземат, след като от Тотнъм ще искат да вземат голяма сума пари за играча.

Според медиите в Испания, каталунският клуб е имал известен прогрес в преговорите, за да вземе нападателя, но президентът на английския клуб Даниел Леви е отказал възможността да продължат разговорите и Кейн да поеме към „Камп Ноу”.

26-годишният играч има договор с клуба от „Тотнъм Хотспър Стейдиъм” до лятото на 2024-а година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спиро

    1 1 Отговор
    Не е болка за умиране. Божинката, може да се навий, ако не му искат много.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Факти

    0 0 Отговор
    След като ми блокирате коментара, вече и вас няма да ви чета, както не чета вече от 2 месеца БЛИЦ. Хайде много ви здраве и догодина да сте на 211 място по свобода на словото!