Last news in Fakti

24 Май, 2020 19:57 4 641 8

Бивш шампион на UFC предизвика Майк Тайсън

  • предизвикателство-
  • ортиз-
  • ufc-
  • мма-
  • тайсън-
  • завръщане

"Кога го правим?", попита Тито Ортиз

Бивш шампион на UFC предизвика Майк Тайсън - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият шампион на UFC в полутежка категория Тито Ортиз предизвика боксовата легенда в тежка категория Майк Тайсън, който наскоро обяви, че се завръща на ринга, за да участва в мачове с благотворителна цел по няколко рунда.

"Легенда срещу легенда на пей пър вю! Кога го правим? Само да знаете, аз бях призован за този бой. Ако някой ти се обади и ти каже: "Ще се биеш ли с Майк?, аз казвам "ДА!", написа Тито Ортиз в социалните мрежи. Той има рекорд 21–12–1 в ММА, а 10 от победите му са с нокаут. Сега 45-годишният американец е решил да се пробва срещу едно от най-големите величия на ринга.

В края на 2018 година Ортиз осъществи реванш с 50-годишният Чък Лидел и е в серия от 3 поредни победи в ММА, а последно предизвика бившия световен шампион в кеча на WWE Алберто Дел Рио в края на миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Страничен

    36 0 Отговор
    По правилата на бокса, Тайсън ще го убие още първия рунд!

    Коментиран от #3

  • 2 Бачо Киро

    12 1 Отговор
    Абе едва ли правилата ще са УФС, а с боксови правила не е умно да се радва от сега. Нашият убавец така се радваше срещу Кличко ...

    Коментиран от #4

  • 3 Бачо Киро

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Страничен":

    Колко беше най-бързият нокаут от мачовете на Тайсън? 30 секунди? Още може да свали значи :)
  • 4 Шпек Салам Народен

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бачо Киро":

    Кирчо,гледам та,че обичаш да коментираш,ама от бокс хич не разбираш.По-добре ,замълчи !
  • 5 Днес гледах едно интервю

    5 0 Отговор
    С Майк Тайсън, които отговаряше на журналистически въпроси, за дадоха му въпрос, как е успял да влезе за толкова кратко време в тази страхотна форма, и той изплю камъчето, подложил се е на присаждане на стволови клетки, без които каза, че едва ли е щял да влезе въобще във форма, в последно време явно доста се е замогнал от индийския коноп, които продава легално, като се има предвид, че беше стигнал дъното преди 10 - 15години,когато дори нямаше собствено жилище, на фона на около 700-800 молиона долара изкарани в активните му години.
  • 6 Фаро

    8 0 Отговор
    Който е спортувал усилено на младини и прекъсне за около 20-30 години не е проблем да влезе във форма отново.Промяна в храненето,тренировките и др.Мускулите имат памет и възвръщането ще става бавно и няма да е на 100%,но ще е на по-високо ниво от това на среден състезател.Само за алкохолиците няма връщане назад иска се огромна воля а Майк Тайсън не е страдал от липса на воля
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    0 0 Отговор
    Тито известният с това ,че жена му е една от най открехнатите порно актриси ,с 2 огромни хралупи, а Тито ММА боец никому неизвестен,покрай жена си и готов да се бие с Майк .