Last news in Fakti

26 Май, 2020 19:13 1 558 0

Солскяер с добри новини

  • манчестър юнайтед-
  • оле гунар солскяер-
  • пол погба-
  • маркъс рашфорд

Манчестър Юнайтед за момента е пети във Висшата лига, като изостава на три точки зад четвъртия Челси

Солскяер с добри новини - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че Пол Погба и Маркъс Рашфорд са се възстановили от контузиите си и ще бъдат на разположение за рестарта на сезона във Висшата лига, спрян от март заради пандемията от COVID-19.

Погба, който претърпя операция на крака през януари, и Рашфорд, който получи контузия на гърба по време на сблъсъка в третия кръг на ФА Къп срещу Уулвърхемптън, се очакваше да пропуснат остатъка от кампанията. "Погба и Рашфорд вече са добре, включилиха се в тренировките и правят всичко наравно с другите момчета. Досега няма проблеми. Когато започнем, изглежда, че можем да имаме пълен състав.

Дано сега сме доказали, че можем да провеждаме мачовете безопасно и можем да преминем към следващата стъпка. Наистина беше приятно отново да съм на тренировъчния терен. Всички изглеждат надъхани ... ние се разделихме на групи", заяви Солскяер.

Манчестър Юнайтед за момента е пети във Висшата лига, като изостава на три точки зад четвъртия Челси.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА