27 Май, 2020 16:34 1 239 1

Бодуров: Искам да спечеля Купата на България с Пирин

  • бодуров-
  • цел-
  • договор-
  • пирин-
  • завръщане-
  • цска-
  • купа на българия

"Аз съм казал много пъти, че сърцето ми е в Пирин", заяви новият бранител на благоевградчани

Бодуров: Искам да спечеля Купата на България с Пирин - 1
Снимка: fcpirin.com

Новата звезда на Пирин Николай Бодуров даде първото си интервю, след като отново стана играч на "орлетата". Навършващият след три дни 34 години бранител се завърна в родния клуб след пауза от 11 години, като в този период игра за Литекс, Фулъм, Мидтиланд, ЦСКА и Естегал (Иран).

"Добре заварили. От тук насетне само нагоре се надявам и вярвам в това нещо. Предвид организацията в клуба и начина, по който се работи. Сигурен съм, че следват само успехи и само нагоре. Аз съм казал много пъти, че сърцето ми е в Пирин. Още от малък съм тук, излязох от този клуб, който много ми е дал, като е време и ние да се реваншираме за това. Моята собствена цел, както и тази на клуба, е да се върнем, първо, където ни е мястото - в Първа лига. Освен това аз имам и лични амбиции, тъй като съм максималист и винаги се боря за най-високото, затова да спечелим Купата и да радваме и феновете. На привържениците ни пожелавам да са живи и здрави, също да имаме много успехи заедно с Пирин. Нещо, в което не се съмнявам. Надявам се на една сериозна подкрепа от тяхна страна, защото те са много темпераментни и когато сме едно цяло, сме непобедими", сподели Бодуров пред клубната телевизия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    "ПИРИНСКИЯТ РЕГИОН ИМАШЕ НАЙ-ДОБРАТА ФУТБОЛНА ШКОЛА -СЛЕД- ФК"ЛЕВСКИ " !!!!!!ПРЕДШЕСТВЕНИЦИТЕ НА БЕРБАТОВ СА ХИЛЯДИ, НО ДНЕС "СМЕ НА АФРИКАНСКА ВЪЛНА "...-БРАВО НА "КОРОНОВИРУСА" ---ПАК ЩЕ СМЕ СИ НАЦИОНАЛИ.. И ЩЕ ИМАМЕ СТОИЧКОВЦИ ... И СВЕТОВНИ ФИНАЛИ !?!?!?!?