Last news in Fakti

31 Май, 2020 20:47 1 344 1

Феновете на Локо Пд с благороден жест, освежават детска площадка

  • фенове-
  • локомотив пловдив-
  • футбол

Призоваваме всички да пазим чистота, защото стадион Локомотив е наш дом

Феновете на Локо Пд с благороден жест, освежават детска площадка - 1
Снимка: БГНЕС

Фенклубът на Локомотив Пловдив осъществи инициатива по освежаване на едно от любимите им места в спортния комплекс на "Лаута".

Ето какво написаха привържениците в официален текст:

"Здравейте, Локомотивци!

Вчера се проведе инициатива, целяща да освежи едно от любимите ни места в спортен комплекс "Локомотив Пловдив“. Става дума за детската площадка и мястото за отдих в близост до входа на стадиона. От организираните групи – ОТС, Гарата и WWL, се погрижиха да почистят и освежат зелените площи, а там, където е нужно, старият лак на пейките, масите и оградите беше премахнат, което помогна мястото да придобие по-приятен вид.

Призоваваме всички да пазим чистота, защото стадион Локомотив е наш дом, а ние сме длъжни да се грижим за него.", гласи съобщението.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русский

    0 0 Отговор
    Локо Пловдив = Жоро Илиев и ВИС!