Last news in Fakti

3 Юни, 2020 14:48 1 125 1

Серхио Рамос отказа разговор със здравния министър, не е доволен от тяхната политика

  • серхио рамос-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • испания

Във видеоконференцията участваха още Жерар Пике (Барселона), Коке (Атлетико Мадрид) и Асиер Ияраменди (Реал Сосиедад)

Серхио Рамос отказа разговор със здравния министър, не е доволен от тяхната политика - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос отказа да участва във видеоконференция с представители на правителството на Испания, между които и здравният министър Салвадор Ийя. Политиците искали да разговарят с водещите футболисти на някои от отборите по повод скорошното възобновяване на сезона в Ла Лига.

34-годишният Серхио Рамос обаче заявил, че не е доволен от тяхната политика по време на пандемията и няма да се включи в дебатите. Той беше заместен от Дани Карвахал.

Във видеоконференцията участваха още Жерар Пике (Барселона), Коке (Атлетико Мадрид) и Асиер Ияраменди (Реал Сосиедад).

Министърът на здравеопазването Салвадор Ийя благодарил за "образцовото поведение" на футболистите по време на пандемията и ги помолил да продължат да бъдат пример за цялото общество, тъй като "са еталон, особено за най-малките".

Ийя определи завръщането на Ла Лига следващата седмица като инструмент за нормализиране на живота в страната. Той разкри, че Жерар Пике бил най-активният по време на видеоконференцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    1 0 Отговор
    понеже такива като тия -ритнитопковци-са еталон за по-малките сме на това положение-полу неуки,полу образовани.....всичко ни е наполовина.ВЪРШАТ СИ РАБОТАТА УПРАВНИЦИТЕ-ДЪРЖАТ СТАДОТО В ПОЛУ-ЖИВО СЪСТОЯНИЕ.....