3 Юни, 2020 14:15 1 107 2

Върба иска да си върне на Левски заради отпадането от Купата на България

  • павел върба-
  • лудогорец-
  • левски-
  • футбол

Върба даде онлайн пресконференция за представителите на медиите

Върба иска да си върне на Левски заради отпадането от Купата на България - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Лудогорец Павел Върна сподели, че тимът му ще търси реванш срещу Левски за загубата и отпадането от турнира за Купата на България. Двата тима се изправят един срещу друг в петък от 21 часа на стадион „Георги Аспарухов”.

Върба даде онлайн пресконференция за представителите на медиите.

„Ситуацията в Левски е техен проблем, не мислим за нея. Съсредоточаваме се върху нашия план и върху това да се представим добре. Всяка точка, която печелим ни доближава до титлата.”

„Не знам каква е ситуацията в Левски, Не знам как ще се отрази това на играчите на Левски. Мога да кажа каква е ситуацията при нас. Ситуацията в Разград е добра, футболистите очакват с нетърпение мача и се надявам да се представим добре.”

Както ние, така и никой друг в Европа, не е изпадал в такава ситуация. Едва ли можем да кажем как ще се развие първенството. Ние се подготвихме добре, направихме всичко на-добро, за да влязат играчите добре в първенството. Разбира се това ще си проличи в мачовете. Ние правим и ще направим всичко възможно те да бъдат в оптимална форма до края на сезона”, каза още Върба.

„Знаете много добре, че след всеки мач винаги се помни резултатът, а не се помни играта. В предишния мач Левски победи след дузпи и продължи напред. Може би това ще е още един стимул за нас да излезем здраво в този мач и да спечелим, за да си върнем на Левски за загубата и отпадането от турнира за Купата на България”, продължи специалистът.

"Никой не е изпадал в такава ситуация, толкова дълга пауза, която наруши ритъма на отборите. Ние имаме достатъчно футболисти, които можем да използваме в различни мачове, така че мисля, че това ще бъде един от плюсовете ни до края на сезона. Може би отборите, които разполагат с 14-15 футболисти ще имат сериозни проблеми, защото предстоят много мачове за кратък период. В Германия имаше редица мускулни проблеми още след първия кръг, това може да бъде проблем."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдията Дред

    0 1 Отговор
    Късмет, то на Кабриото имат да връщат за класирането за купата. Пък и на стадиона в началото ще има емоции, после Иртишина.
  • 2 цербер

    0 0 Отговор
    Старши треньорът на Лудогорец Павел Върна