Last news in Fakti

5 Юни, 2020 18:25 1 569 1

Ето колко фенове на ЦСКА ще могат да покрепят любимците си срещу Ботев Пловдив

  • футбол-
  • цска-
  • ботев пловдив-
  • фенове

Двата тима си дават спор в първи мач в Пловдив от 1/2-финалите за националния трофей през следващата седмица

От футболния Ботев Пловдив обявиха официално колко привърженици на ЦСКА ще присъстват на базата „Футболен клуб Ботев 1912” в Коматево през идната седмица за Купата на България, съобщава Gong.bg.

Както е известно, двата тима си дават спор в първи мач в Пловдив от 1/2-финалите за националния трофей през следващата седмица, а първият мач ще се играе на терена на „канарчетата”. Преди броени дни пък правителството на Република България обяви, че на стадионите у нас ще бъдат допускани по 30% зрители от капацитета на съоръжението, като прокуристът Асен Караславов обяви, че точно 133 билета ще бъдат предоставени на феновете на „червените” за визитата в Пловдив.

„Потвърждавам, че на базата в „Коматево” с указанията от страна, които са дадени, разполагаме с точно 1071 места, които са 30% от общия капацитет. Това означава, че гостуващите публики ще разполагат със 133 билета”, обяви официално Караславов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    2 0 Отговор
    “Двата тима си ДАВАТ СПОР” ?!? Ивайлоооо, Ивайлооооо...как да ти го напиша...?!?