Last news in Fakti

6 Юни, 2020 21:05 3 218 4

Любо Ганев: Шансът Марица да заиграе в турското първенство е нищожен

  • любомир ганев-
  • любо ганев-
  • бфв-
  • марица-
  • балканска лига

Президентът на БФВ коментира и възможността за осъществяване на проекта ''Балканска лига''

Любо Ганев: Шансът Марица да заиграе в турското първенство е нищожен - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на БФ Волейбол Любомир Ганев отново коментира пред Sportal.bg идеята шампионът на България при дамите Марица (Пловдив) да играе в турското първенство. Ганев определи шанса за такова нещо, като нищожен.

"Аз казуса с това Марица (Пловдив) да играе в Турция съм го коментирал вече няколко пъти. За мен шансът Марица да участва в шампионата на Турция е минимален, почти нищожен.

За Балканска лига... ние по принцип имаме такава Балканска волейболна асоциация, но проблемът е, че е много трудно да се намери свободно време, защото имаме задължителните турнири на CEV, които са три - Шампионска лига, Купата на CEV и Чалъндж къп. Така че да се намери място за още един или няколко турнира, досега се е оказвало непосилно.

За наше голямо щастие почти всички страни в Европа имат силни шампионати и е много трудно да се намери свободно време, но пак повтарям - ще водим разговори с всички балкански федерации, ако може да се направи, да се намери време и съответно състезателите да могат да участват. Ще се мисли. Но пак повтарям, идеята Марица да играе в Турция според мен е нищожна", сподели Любомир Ганев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Само питам

    2 1 Отговор
    А Лудогорец може ли?Той и без това е турски отбор.
  • 3 Оня

    2 0 Отговор
    Ами като няма конкуренция...Създайте и други силни отбори.Все пак,Марица влага куп пари в състезателки и дефакто си губи времето в нашето първенство.Бие всички с по 3:0 за по малко от час,а играе и Шампионска Лига,където отборите са силни.Затова,Марица трябва да има достойни конкуренти.
  • 4 Ами

    4 0 Отговор
    Нормално е!!Що само Марица ,и що само в Турция!???То българското първенство е равно на нула!!Хубаво ще е северна българия да потърси вариант за румънската лига,А на юг ,турското и гръцкото,първенство!