Last news in Fakti

8 Юни, 2020 11:21 1 316 1

Капитанът на Ливърпул сподели тайната на успехите

  • джордан хендерсън-
  • ливърпул-
  • футбол

Загубените финали през последните години изиграха голяма роля по пътя към сегашните успехи

Капитанът на Ливърпул сподели тайната на успехите - 1

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън сподели, че загубата на три големи финала през последните години е причината за последващите успехи на "мърсисайдци". 

"Червените" бяха от губещата страна във финала на Лига Европа през 2016-та, финала на Шампионската лига през 2018-та и финала за Купата на Лигата в Англия през 2016-та отново. Английският полузащитник споделя, че тези мигове са били трудни за преглъщане от отбора, но в крайна сметка са изградили шампионския манталитет, който да има донесе последващите титли и успехи. 

"Загубените финали през последните години изиграха голяма роля по пътя към сегашните успехи. Тези поражения те правят още по-гладен да се подобриш и да вкараш всичко на място", започна Хендерсън. 

"Всеки път след разочарование отвръщахме по много силен начин. Знаехме, че рано или късно упорството ни ще бъде възнаградено и съм радостен, че това се случи през миналия сезон", завърши капитанът. 


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    0 0 Отговор
    .... Няма обидни коментари и спам. А само Факти: Този симпатяга Хендерсън за мен е по-голяма секира от Карагър.. Освен това той и лекето ХКейн бяха подлите инициатори на джабулата у нас, когато ни изкараха расисти...Истина ли е? Истина е.. Никакъв капитан не е, а ...