Last news in Fakti

13 Юни, 2020 17:33 1 401 1

Бреша ще съди Балотели за клевета

  • балотели-
  • бреша-
  • съд-
  • клевета-
  • тест-
  • коронавирус-
  • дискридитиране

Скандалният нападател заяви, че не е подлаган на тест за коронавирус

Бреша ще съди Балотели за клевета - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Бреша ще заведе дело срещу бившия футболист на клуба Марио Балотели и агента му Мино Райола. Новината бе съобщена официално от клуба. Според информациите искът ще бъде за клевета.

Райола обяви преди дни, че неговият клиент е бил дискриминиран от Бреша и дори му е отказан тест за коронавирус, какъвто е бил направен на колегите му. Балотели пък потвърди думите на импресариото си в една от социалните мрежи.

От Бреша са категорични, че това са "клеветнически твърдения" и клубът ще заведе дело срещу двамата.

"Важно е да подчертаем, че ще бъде проведено разследване след фалшивите клевети на безотговорни хора, които се появиха по медиите. Инструктирахме адвокатите ни да започнат съдебна процедура срещу тези, които отправят въпросните твърдения. Бреша иска да уточни, че уважава медицинския протокол и дори нае специалист, който да се занимава с евентуални спешни случаи свързани с коронавируса. Обвиненията на бивш играч на клуба са срамни и тези, които са ги направили ще си понесат, както икономическите, така и свързаните с имиджа, последствия. По този начин ще защитим клуба", се казва в част от изявлението на италианския клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дженко

    2 0 Отговор
    баба ми като разбра кво става кат се притесни падна от палмата и си счупи опашката......