Last news in Fakti

18 Юни, 2020 06:50 1 388 1

Щастливецът Гатузо: Животът и футболът са ми дали много но и аз съм им дал

  • дженаро гатузо-
  • наполи-
  • ювентус-
  • купа на италия

Той изведе своя тим до триумф в турнира за Купата на Италия, след победа с дузпи над Ювентус

Щастливецът Гатузо: Животът и футболът са ми дали много но и аз съм им дал - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Наполи Дженаро Гатузо бе изключително щастлив след като спечели първия си трофей в своята треньорска кариера. Той изведе своя тим до триумф в турнира за Купата на Италия, след победа с дузпи над Ювентус. След срещата той заяви, че Богът на футбола е бил на страната на неаполитанците тази вечер.

"Животът и футболът са ми дали много, но и аз съм им дал много. Това ме направи мъж. В живота винаги първо мислиш за семейството си, така че това, което ми се случи е трудно за приемане (б.р. наскоро почина сестрата на Гатузо). Футболът за мен е страст, от която не мога да се откажа дори за секунда. Всеки, който се занимава с тази професия, трябва да я уважава, защото ние сме щастливци. Ядосвам се, когато не виждам тази страст у някой футболист. Не съжалявам за нищо в кариерата си и се надявам тези футболисти да могат да кажат същото след време. Вярвам в Бога на футбола и смятам, че когато правиш нещата правилно, жънеш това, което си посял", заяви Гатузо.

Следващата цел пред Наполи е класиране за Шампионската лига.

"Наше задължение е да изиграем оставащите 12 мача в Серия "А" с нужния респект. Трябва да направим всичко възможно да постигнем нашата цел, не може да си мислим, че сме направили достатъчно и да се откажем. Ще е трудно, защото изоставаме сериозно, но трябва да направим всичко възможно", допълни специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фергюсън

    3 0 Отговор
    Беше железен футболист !!