Last news in Fakti

18 Юни, 2020 07:57 1 688 1

Де Лаурентис: Гатузо промени Наполи

  • аурелио де лаурентис-
  • наполи-
  • дженаро гатузо-
  • купа на италия

След победата снощи, празненства и автошествия белязаха шестата Купа на Италия по улиците на Неапол

Де Лаурентис: Гатузо промени Наполи - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на неаполитанците Аурелио де Лаурентис не скри възхищението си към треньора на отбора Дженаро Гатузо след триумфа с дузпи над Ювентус за Купата. 

"Много неща се промениха след идването на Дженаро, той успя да обедини около него - клуба, играчите и идеята "Наполи". В края на краищата, Наполи доказа, че е единственият конкурент на Ювентус, макар и да не успяваме да ги победим в Серия А. Рано или късно се надявам да успеем да го направим и там и да спечелим и титлата.", заяви филмовият продуцент и президент на южняците.

След победата снощи, празненства и автошествия белязаха шестата Купа на Италия по улиците на Неапол.

"С Андреа Аниели се бяхме разбрали да дам медалите на Юве, а той тези на Наполи. Аз обаче се разсеях в еуфорията и забравих да го направя. За това се наложи те да си ги вземат сами.", завърши с усмивка Де Лаурентис.
 

Автор: Роман Ковачев


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.