Last news in Fakti

19 Юни, 2020 19:56 1 144 0

Треньорът на Байерн Мюнхен: Сезонът за нас не е приключил

  • флик-
  • байерн мюнхен-
  • сезон-
  • мачове-
  • купа на германия-
  • шампионска лига-
  • титла

Баварците спечелиха титлата в Бундеслигата, но имат още мачове за Купата на Германия и Шампионска лига

Треньорът на Байерн Мюнхен: Сезонът за нас не е приключил - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик ще направи промени в стартовия състав за съботния мач срещу Фрайбург. Баварците, които миналата седмица си осигуриха осма поредна шампионска титла, няма да разчитат на някои от основните си играчи и ще дадат шанс за изява на част от резервите. Крайният защитник Алфонсо Дейвис е наказан, а Дейвид Алаба е извън терените заради контузия в глезена. Серж Гнабри и Иван Перишич са с леки травми и вероятно ще бъдат запазени за финала за Купата на Германия и предстоящите мачове в Шампионска лига.

Очаква се Хавиер Мартинес да замени Алаба в центъра на отбраната, докато световният шампион с Франция Люка Ернандес ще замени Дейвис по левия фланг на защитата.

"Ще направим промени, но това не означава, че със спечелването на титлата сме си свършили работата. Искаме да запазим ритъма и да приключим успешно оставащите мачове в първенството", коментира Флик.

Байерн се бори на още два фронта - за тима предстои финал за Купата на Германия срещу Байер (Леверкузен) на 4 юли, както и доиграване в Шампионска лига през август, където съставът е почти сигурен за четвъртфиналите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА