Last news in Fakti

21 Юни, 2020 06:50 1 339 0

Къде ще играе Киеза: Юве или Интер?

  • фиорентина-
  • федерико киеза-
  • ювентус-
  • интер

Почти сигурно е, че Киеза ще има нов отбор след края на сезона

Къде ще играе Киеза: Юве или Интер? - 1
Снимка: БГНЕС

Не е тайна за никого, че младата италианска звезда на Фиорентина Федерико Киеза е една от главните цели на двата най-добре финансово осигурени отбори в страната - Ювентус и Интер.

Почти сигурно е, че Киеза ще има нов отбор след края на сезона. Два са грандовете, следящи най-изкъсо изявите на младата надежда, според италианските медии. Ръководството на "виолетовите" категорично е заявило, че ще се раздели с крилото само срещу сума от минимум 70 млн евро.

Към момента и двата клуба не са склонни да платят таква огромна сума за млад играч и ще останат пасивни в борбата за подписа му, докато искането на ръководството на Фиорентина не бъде намалено значително.

Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи заяви, че времената сега са други и най-вероятно ще се стигне до компромисен вариант. Страгетията на "бианконерите" е Киеза да бъде закупен, чрез размяна за няколко играча или трансферът да бъде изплатен със разсрочено изплащане. Идеята бе подкрепена и от генералния директор на Интер Джузепе Марота.

Друга голяма пречка пред грандовете са финансовите условия на самия футболист, който според непотвърдена информация желае минимум 5 млн евро на сезон.

Автор:Роман Ковачев


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА