Last news in Fakti

23 Юни, 2020 10:28 2 406 5

Дафовска: Аз нямам лично отношение към Красимир Анев, той има лично отношение към мен

  • анев-
  • отговор-
  • нападки-
  • отношение-
  • дафовска-
  • федерация-
  • биатлон

"От една седмица се опитваме да се свържем с него, но той не си вдига телефона", заяви президентът на федерацията по биатлон

Дафовска: Аз нямам лично отношение към Красимир Анев, той има лично отношение към мен - 1
Снимка: БГНЕС

"Еднолично никоя федерация не се управлява, защото аз имам 9 души управителен съвет. Този управителен съвет взима всички решения. Никога те не се взимат еднолично. Това, че ме обвинява директно мен, не ме учудва. Той още 2013 година заяви желанието си да се готви извън отбора. Проблемите започнаха оттогава, когато тръгна срещу треньора", сподели пред БНР президентът на БФ по биатлон Екатерина Дафовска по повод решението на един от най-добрите ни биатлонисти Красимир Анев да прекрати състезателната си кариера. Мотивите на европейският шампион са едноличното управление на централата и личното отношение на Дафовска към него.

"На 23 април управителният съвет взе решение да освободи абсолютно всички треньори от всички щабове. И то с едномесечно предизвестие, докато се реши кои ще бъдат следващите треньори. След като получихме отговор от руснаците, че ще дойдат, тогава се взе решението за обединение на отбора. Това защо Краси не желае да се включи в отбора е негово виждане.

От една седмица се опитваме да се свържем с него. Той не си вдига телефона. Не отговаря на обажданията на генералният секретар, на треньора, който в момента е на Белмекен с отбора. Аз нямам лично отношение към Красимир Анев, той има лично отношение към мен", допълни олимпийската ни шампионка от Нагано'98.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ттъ

    9 1 Отговор
    Апа другарко Иван ме ощипа, оскуба и ритна!
    :((
  • 2 един шофьор

    4 4 Отговор
    Сигурно си му отказала нещо и той ти се сърди.
  • 3 0808

    12 3 Отговор
    ... аз имам 9 души управителен съвет... Брей!.. Да не е твой този съвет.. Това да не ти бащиния, като онази несвменяемата с гимназия скачачка от Филибето.. Не забравяй, че медала ти и сегашната заплата се плаща от мене и други българи.. Защо всички вървите по пътя на Перукан?.. Ти хотелче имаш нали? Ама то е от спестени закуски..
  • 4 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ВСЕКИ Е ЗАМЕНИМ ПО ПРЕЗУМПЦИЯ -ОТ СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ И ОТИВА В ИСТОРИЯТА !!! ИЛИ ПРЕДАВАШ НЕЩО НА ПОКОЛЕНИЕТО ИЛИ СИ САМО МОМЕНТНА "СЛАВА" ЗА НЯКОГО ИЛИ ЗА ВСИЧКИ ОТ ЕДИН ТВОЙ НАРОД -ОЩЕ ОТ ДРЕВНА ЕЛАДА Е ТАКА !!!!!!!!!!!!!!!
  • 5 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор
    Самоковските компири като Анев по принцип са си неуправляеми...