Last news in Fakti

1 Юли, 2020 19:15 1 593 0

Давид Луис в ролята на посредник между Тиаго Силва и Арсенал

  • луис-
  • арсенал-
  • посредник-
  • артета-
  • псж-
  • силва

Микел Артета вече се е свързал с футболиста, за да обсъди потенциален трансфер

Давид Луис в ролята на посредник между Тиаго Силва и Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал ще се опита да използва Давид Луис, за да обеди Тиаго Силва да се присъедини към тима. Вече стана ясно, че Силва ще напусне френските шампиони след края на сезона след 8-годишен престой в Пари Сен Жермен.

„Артилеристите“ планират да отмъкнат централния бранител под носа на Евертън и Тотнъм, така че да заздравят отбраната си през следващия сезон.

По информация на Le10 Sport, мениджърът на Арсенал Микел Артета вече се е свързал с футболиста, за да обсъди потенциален трансфер, като Давид Луис е в ролята на посредник.

Преди време The Telegraph съобщи, че Тиаго Силва е обсебен от идеята да продължи кариерата си във Висшата лига и е готов да получава много по-ниска заплата, за да изпълни желанието си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА