Last news in Fakti

1 Юли, 2020 19:36 1 485 0

Левандовски: Имаме голям шанс да спечелим Шампионската лига

  • челси-
  • байерн мюнхен-
  • левандвоски-
  • почивка-
  • шансове-
  • шампионска лига

"Необичайно е да почиваме толкова дълго преди толкова важни мачове, но ние сме свикнали да провеждаме подготовка и знаем как да го правим правилно", заяви голмайсторът на Байерн Мюнхен

Левандовски: Имаме голям шанс да спечелим Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Роберт Левандовски вярва, че Байерн (Мюнхен) има нужната класа за спечелване на трофея в Шампионската лига през следващия месец. Баварците обаче са изправени пред много дълга пауза до финалния турнир в Лисабон - те играят финал за Купата на Германия срещу Леверкузен в събота и след това излизат в двуседмична почивка.

"Виждам сериозен шанс да спечелим трофея през този сезон. В добра форма сме и сме сработени. Връзката помежду ни е много силна", каза полският нападател в интервю за “Билд”.

"Разбира се, необичайно е да почиваме толкова дълго преди толкова важни мачове, но ние сме свикнали да провеждаме подготовка и знаем как да го правим правилно. Това се видя и по време на корона паузата. Може би ще загреем за Шампионската лига с един или два контролни мача. Не забравяйте, че имаме и среща с Челси, което може би е плюс за нас".

На 7 август Байерн и Челси ще изиграят реванша от осминафиналите (3:0 за германците в първия мач), а финалната част на турнира, в която победителите ще бъдат определяни в една среща, ще се проведе в Лисабон между 12 и 23 август.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА