Last news in Fakti

2 Юли, 2020 09:11 2 350 4

Мартин Минчев: Гордея се с това, че попаднах в елитната им класация на топ 5 трансфери (ВИДЕО)

  • футбол-
  • мартин минчев-
  • спарта прага-
  • черно море

Амбициран съм да се докажа в Спарта Прага

Мартин Минчев: Гордея се с това, че попаднах в елитната им класация на топ 5 трансфери (ВИДЕО) - 1

Родният футболен талант Мартин Минчев сподели как се чувства след трансфера си в Спарта Прага, където ще заиграе от следващия сезон. 

"Чувствам се добре, защото Спарта е голям клуб. Имам амбиции да се представя добре там. Ръководството ми каза седмица преди трансфера, аз разбрах преди една седмица за интереса", призна Минчев. 

"Имахме среща с Томаш Росицки. Наистина големи легенди са играли там. Радостен съм, че попадам в такъв отбор. Гордея се с това, че попаднах в елитната им класация на топ 5 трансфери, но това не е повод за отпускане. Трябва да продължа да тренирам по същия начин."

"Всичко мина супер. Посрещнаха ме на летището, после минах медицински тестове, заведоха ме на стадиона. Всичко мина, както си трябва", допълни младият талант. 

"Целите ми са да съм жив и здрав и да показвам на какво съм способен. Дай боже да взема и титла със Спарта. Вече се чувствах готов за чужбина, радвам се, че имах възможност да направя тази крачка. Ще дам всичко от себе си и времето ще покаже дали ще успея, или не." 

"Европейските турнири винаги са престиж за един футболист. Георги Илиев ми звънна и ме поздрави след трансфера. Благодаря на феновете на Черно море и им пожелавам да подкрепят отбора, независимо какво се случва", завърши младокът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 раз два три

    1 0 Отговор
    Дано да се гордееш с това което правиш на терена!!! Там няма никой да те чака
  • 2 Лудогорец9

    0 1 Отговор
    Всичко хубаво ти желая момче, но има едно много важно нещо научи се да говориш посещавай уроци или сам се учи, но така като те слушам отстрани все едно не си посещавал училище!

    Коментиран от #3

  • 3 Крум

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лудогорец9":

    Той има време да се поочупи пред микрофона, някои не успяват цял живот...ти не се притеснявай!!
  • 4 ахметчо

    0 0 Отговор
    и най напред изчисти от речника си глупавото и нищо не означаващо клише "давам всичко от себеси", защото няма как това да стане, или би станало,но трябва да си мъртъв . Фен съм естествено на Лудогорец, но към теб момче имам големи симпатии и силно се надявах да преминеш в шампиона Лудогорец, но и в Спарта не е зле, желая ти да постигнеш много успехи, бъди обаче по твърд и съсредоточен