Last news in Fakti

14 Юли, 2020 16:31 1 451 0

Клоп: Решението да отменят наказанието на Манчестър Сити не е добро

  • клоп-
  • ливърпул-
  • манчестър сити-
  • наказание-
  • финансов феърплей-
  • отмяна-
  • шампионска лига

"Не мисля, че вчерашният ден беше добър за футбола", заяви наставникът на Ливърпул

Клоп: Решението да отменят наказанието на Манчестър Сити не е добро - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира вчерашното решение на Спортния арбитражен съд, който отмени двугодишното наказание на Манчестър Сити, наложено на клуба за нарушаване на правилата за финансов феърплей. Според германеца вчерашния ден не е бил добър за футбола, тъй като изводът от него е, че богатите клубове могат да правят каквото си искат.

"Не мисля, че вчерашният ден беше добър за футбола. Правилото за финансов феърплей е добра идея. То беше въведено, за да пази останалите отбори и самата надпревара, така че никой да не харчи прекалено много и парите, които се хвърлят, да имат нормален източник.

Лично аз съм щастлив, че Манчестър Сити ще може да играе в Шампионската лига, защото ако те изиграят 10-12 мача по-малко, не мисля, че някой ще има шанс в Премиър лийг. Но това не бе добър ден за футбола", заяви Клоп на днешната си пресконференция.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА