Last news in Fakti

20 Юли, 2020 12:02 1 830 0

Зидан: Сега вече мога да мисля за Манчестър Сити

  • манчестър сити-
  • титла-
  • реал мадрид-
  • азар-
  • контузия-
  • шампионска лига

"Ще се борим до последната секунда, за да стигнем до следващия кръг в Шампионска лига", каза треньорът на Реал Мадрид

Зидан: Сега вече мога да мисля за Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан, заяви, че почивката на отбора ще бъде много кратка, тъй като тимът трябва да насочи всички усилия за реванша с Манчестър Сити в Шампионска лига.

"Сега вече мога да мисля за Манчестър Сити. Ще се борим до последната секунда, за да стигнем до следващия кръг. Сега ще се отдадем на кратка заслужена почивка, защото последните две седмици бяха наистина тежки", призна Зизу.

"Еден Азар завърши сезона с някои проблеми. Надявам се, че през почивката ще се възстанови напълно. Лекарите просто искат да се уверят, че той е добре", заяви Зидан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА