Last news in Fakti

23 Юли, 2020 10:47 1 482 4

Давид Вия го закъса - обвиниха го в сексуално посегателство

  • вия-
  • футболистка-
  • обвинение-
  • сексуално посегателство-
  • барселона-
  • ню йорк

„Посегателството, на което станах жертва в Ню Йорк, беше толкова ужасно, че в момента ме е страх дори да си помисля за професионален спорт", заяви насилената футболистка

Давид Вия го закъса - обвиниха го в сексуално посегателство - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Барселона и националния отбор на Испания Давид Вия е обвинен в сексуално посегателство. Свидетелствата срещу него са от бивша футболистка от женския отбор на каталунците.

Според нея, Вия си е позволил непристойно поведение при престоя си в Ню Йорк Сити, а самата тя е била на стаж в американския клуб.

„Посегателството, на което станах жертва в Ню Йорк, беше толкова ужасно, че в момента ме е страх дори да си помисля за професионален спорт. Боя се да бъда с футболисти на един терен. Заради всичко преживяно се наложи да променя кариерата си. Това разруши мечтите ми. Какво се случи в Ню Йорк ли? Вия ме опипваше всеки ден, а ръководството на клуба считаше това за забавно“, обяви футболистката.

„И до момента считам за изключително смешно, че началството ме упрекваше, че се отнасям по ужасен начин към работата си. Как да подхождам, когато знам, че всеки ден ще ме опипват и ще се смеят“, допълва жертвата на бившия нападател.

Давид Вия игра за Ню Йорк Сити в периода 2015-18 г. През ноември 2019 г. той сложи край на кариерата си. Бившият играч на Валенсия, Барселона и Атлетико (Мадрид) е най-резултатният футболист в историята на националния отбор на Испания с 59 гола в 98 мача. С „червените фурии“ той е световен и европейски шампион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    10 0 Отговор
    На мене ми е интересно защо такива ,,насилени,, не реагират веднага а се сещат години по-късно
  • 2 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    А У НАС -КАКТО КАЗВА ПУТИН : "ЕСЛИ ЧТОТА СЛУЧИЛАС -ПРЯМА В ЗАГС " !?!?!?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Луд

    1 0 Отговор
    Може ли някоя жена да сподели това за насилие ли се смята.Ако е било толкова е гадно, защо не е казала.