Last news in Fakti

8 Август, 2020 09:57 2 627 2

Зидан след отпадането: Трябва да сме горди с това, което направихме

  • зидан-
  • задоволство-
  • отпадане-
  • манчестър сити-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига-
  • варан

"Като цяло изпращаме много успешен сезон, независимо че не го приключваме по най-добрия възможен начин", смята наставникът на Реал Мадрид

Зидан след отпадането: Трябва да сме горди с това, което направихме - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан се изказа положително за представянето на отбора в реванша от осминафиналите на Шампионската лига срещу Манчестър Сити. Краският клуб отстъпи за втори път с 1:2 на "гражданите" и напусна турнира, но Зидан даде висока оценка за играта на футболистите както днес, така и през сезона като цяло.

"Няма как да сме доволни, след като отпаднахме, но трябва да се гордеем с това, което направихме. Съперникът също игра добре. Сега не е моментът да се оправдаваме и да търсим извинения. Загубихме, но важното е, че съм горд с усилията, които отборът положи", сподели Зидан.

"Отстъпихме и в двата мача, следователно нашият противник продължава напред заслужено. В първите 15-20 минути остана усещането, че не можем да се справим с тяхната преса. После заиграхме добре. През второто полувреме, когато беше най-силният ни период, пропуснахме да вкараме втори гол", продължи французинът.

"Грешките на Варан? Трябва да се запази спокойствие. Както и при 95% от останалите футболисти, сезонът за него беше впечатляващ. И няма да променя мнението си. Като цяло изпращаме много успешен сезон, независимо че не го приключваме по най-добрия възможен начин. Имаме право да сме доволни от постигнатото", обобщи Зизу.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лудия макс

    1 1 Отговор
    Зидан пълна мъка ти отбора и Не можеш да го наредиш слаб тренер си
  • 2 Убиеца на Легенди

    1 0 Отговор
    Този арабин Зидан нищо не разбира като треньор