8 Август, 2020 14:27 2 104 0

Гарет Бейл предпочете голфа, докато неговият тим отпадаше от Шампионска лига (ВИДЕО)

  • бейл-
  • реал мадрид-
  • голф-
  • избор-
  • манчестър сити-
  • отпадане-
  • шампионска лига

Уелсецът за пореден път вбеси феновете на "белия балет"

Гарет Бейл предпочете голфа, докато неговият тим отпадаше от Шампионска лига (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Ситуацията на Гарет Бейл в Реал Мадрид изглежда все по-деликатна, след като футболистът отказа да пътува с „кралете“ за гостуването на Манчестър Сити от осминафиналната фаза на Шампионска лига. Не само това, но той бе забелязан да играе голф часове преди решаващия двубой на „Етихад“. Испанският гранд загуби с 1:2 и по този начин отпадна от надпреварата.

Уелският футболист бе забелязан да играе голф с приятел в покрайнините на испанската столица.

31-годишният футболист отказа да пътува с Реал Мадрид за гостуване на Манчестър Сити. Отношенията между Бейл и Зидан през последните месеци са изключително обтегнати, след като крилото не записа нито минута във финалните 7 мача в Ла Лига за "кралете" по пътя към спечелването на титлата.

Нещата обаче очевидно са станали още по-лоши, след като Зидан разкри, че самият Бейл е пожелал да не пътува за мача в Манчестър. 

"Много неща бяха изказани, но ние имаме уважителни взаимоотношения с играча. Само ще кажа, че той предпочете да не участва в мача. Другото е между нас. Бейл не ме разочарова, няма да ви кажа нищо повече. Това е третият въпрос за Гарет, но просто ситуацията е такава. Имам голямо уважение към Бейл и това е въпрос, който ще се реши в съблекалнята", заяви Зидан преди мача срещу Манчестър Сити.

Седмичната заплата на Гарет Бейл в Реал Мадрид възлиза на 350 хиляди паунда. 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА