Last news in Fakti

11 Август, 2020 10:54 3 225 0

Ново страхотно признание за Кристиано Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ювентус

35-годишният португалец вкара с бомбен удар от около 40 метра при успеха на "бианконерите" с 2:1

Ново страхотно признание за Кристиано Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Второто попадение на Кристиано Роналдо за Ювентус във вратата на Олимпик (Лион) бе избрано за "Гол на седмицата" в Шампионската лига. Това обяви УЕФА на официалната страница на турнира.

35-годишният португалец вкара с бомбен удар от около 40 метра при успеха на "бианконерите" с 2:1, но той не им бе достатъчен да продължат напред към 1/4-финалите, след като бяха загубили с 0:1 в Лион през февруари преди прекъсването на футбола заради пандемията от коронавирус.

В класацията за "Гол на седмицата" Кристиано Роналдо изпревари бившия си съотборник в Реал (Мадрид) Карим Бензема, Лионел Меси от Барселона и Роберт Левандовски от Байерн.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА