Last news in Fakti

12 Август, 2020 07:24 1 802 2

Подлагат съдии на детектор на лъжата

  • съдии-
  • футбол-
  • детектор на лъжата-
  • спартак москва-
  • сочи

Собственикът на Спартак Москва Леонид Федун заяви, че ще извади отбора от първенството в знак на протест срещу системното ощетяване на "червено-беите" от съдиите

Подлагат съдии на детектор на лъжата - 1
Снимка: БГНЕС


Съдиите от скандалния мач Спартак Москва - Сочи (2:2) от 1-ия кръг в Русия ще бъдат подложени на детектор на лъжата, пишат руските медии. 
 
На главния рефер Василий Казарцев и неговия видео помощник Алексей Есков са изпратени покани да се явят на полиграф днес.
 
Собственикът на Спартак Москва Леонид Федун заяви, че ще извади отбора от първенството в знак на протест срещу системното ощетяване на "червено-беите" от съдиите. При равенството 1:2 със Сочи двата гола за гостите паднаха от дузпи. Редица съдийски анализатори разкритикуваха решенията на рефера Василий Казарцев, като втората бе отсъдена в 90-ата минута с помощта на ВАР.
 
Все още обаче не е ясно дали Казарцев и Есков ще се съгласят да се подложат на полиграф, тъй като в споразуменията на арбитрите с Руската футболна федерация няма клауза, която да задължава съдиите да преминават подобна процедура.  


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    6 0 Отговор
    Ако и у нас стане така, след 2 години Лудогорец ще е в средата на класирането на "Б" група...
  • 2 Тука кога?

    1 0 Отговор
    Кога? Кога?