Last news in Fakti

17 Август, 2020 20:13 1 972 4

Кривия не иска фенове в управлението на ''Левски''

  • александър александров-
  • кривия-
  • ''левски''-
  • левски-
  • управление-
  • фенове

Александър Александров вярва във възможностите на Наско Сираков

Кривия не иска фенове в управлението на ''Левски'' - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият полузащитник на ''Левски'' - Александър Александров-Кривия, е на мнение, че феновете на "сините" нямат място в управата на клуба. Освен това той изрази надеждата си, че мажоритарният собственик Наско Сираков ще намери решение на кризата.

"Винаги съм твърдял, че мястото на запалянковците е на трибуните. Сираков? Бил ми е директор и знам за какво става въпрос. Имали сме търкания, но след тях той винаги или е налагал глоба, или друго наказание, или е обяснявал съвсем спокойно как да се оправят нещата. Сигурно и сега в клуба, и в отбора има пререкания, но Сираков ще се справи. Дано да се намери и финансов изход от кризата", заяви Александров пред БНТ.

"Не става така всеки да дърпа чергата към себе си и да има спокойствие, което да донесе успехи на отбора", добави Кривия.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъпак,

    10 3 Отговор
    ти кой беше? Значи зрителите само да дават пари и вие само да си ги раздавате и да купувате посредствени футболисти

    Коментиран от #3

  • 2 Кой68

    5 5 Отговор
    И е много прав.Браво.......Феновете на трибуната да подкрепят отбора...
  • 3 Дебил,

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Тъпак,":

    а, ти кой беше, ве? Какви пари си дал, ти, ве, хейтърче?
  • 4 До Кривия

    1 0 Отговор
    Е работил си с менте собственика когато Чорни даваше пари и Сираков уреждаше мачове.На теб също ти неше добре когато Цветан Василев те маправи някакъв директор в Ботев. И от тогава и двамата за нищо не ставате !!! Сираков какъв собственик е като няма пари,събра и най ниско качество футболисти! А цяла София знае с какво се занимава,егати авторитета???!!! Мерси,да връща акциите,няма кой да го чака!!! И в Левски той е дошъл заради себе си,а не заради отбора???!!!! Кой уважаваш себе си човек ще стане собственик без 0000лева??? Смешник!!!!