Last news in Fakti

17 Октомври, 2012 08:59 934 0

Ники Михайлов: Ние сме едно семейство

  • николай михайлов-
  • ивелин попов-
  • семейство-
  • национален-
  • отбор-
  • футбол

Вратарят на българския национален отбор - Николай Михайлов и капитанът Ивелин Попов заявиха, че ситуацията в тима коренно се е променила след пристигането на Любослав Пенев.

„Ние сме едно семейство в момента и правим колектив. Няма както преди групички, няма звезди, което е още по-добре за нашия отбор. Естествено с новия старши треньор- Любослав Пенев нещата се промениха много и дано да вървим все така.”, каза Николай Михайлов.

Играчите споделиха и своите отзиви за мача с Чехия, завършил 0:0.

„Аз не мисля, че имахме проблеми. Мисля, че седяхме напълно равни с Чехия.Те нямат от години изпуснато участие на Европейско, на Световно първенство. Мисля, че се постарахме и играхме доста приличен и добър футбол. Имахме положения. Бяхме и на сантиметри от гол.  Мисля, че има едно много добро израстване в нашия отбор.”, каза Ивелин Попов.

„Аз мисля, че имахме повече положения. Имахме една-две ситуации да отбележим гол. Докато те имаха повече центрирания и един удар от далече.Мисля, че играхме добре. Все пак играем с Чехия навън и мисля, че тази една точка е „ок” и мисля, че за годината свършихме добра работа. През 2013г. ни очакват една идея по-леки мачове.”, допълни Ники Михайлов.

Българските национали коментираха и целите, към които ще се стремят през оставащите квалификационни мачове.

„Ние мислим мач за мач и гледаме да натрупаме след всеки мач точки. За сега имаме след всеки изигран мач по някакви точки. За напред продължаваме да трупаме нови точки”, заяви Попето.

„Да не забравяме преди квалификациите какво говорехме. „Трагична група. Какво ли ще правим? Всеки ще ни бие с по 3:0”. Сега изведнъж леко надигнахме глави, така че ще седим здраво стъпили на земята. Отборът се справя добре, а и много млади момчета влизат в игра. Искам да благодаря на всички момчета за трудолюбието през този десет дневен лагер.”, каза пък Михайлов.

Играчите не пропуснаха да благодарят и на феновете за указаната подкрепа по време на мачовете и заявиха, че без тях едва ли щяха да се справят по този блестящ начин.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА